27.01.2018 Külamajas Kodukant Koolitus „ Kogukonnaköögid – maitsed otse külast“ Koolituse eesmärk on anda teadmised ja oskused, et külade poolt hallatavates kogukonnaköökides pakutaks külalistele kvaliteetset kohalikku toitu, mis on vastavuses tervisekaitse ja toiduohutuse nõuetega. Koolitsgrupi suurus on kuni 20 inimest. Külast ootame osalema 2 inimest, kes on otse seotud köögis toimetamisega või on seal abis vabatahtlike toiduvalmistajatena. Koolituspäev algab kell 11.00- ja lõpeb kell 17.00. Päev jaguneb kaheks osaks, millest esimene pool keskendub toiduohutuse teemadele ja teine pool teenuse pakkumisega kaasnevate oskuste arendamisele. 27. jaanuar Kihlepa külastuskeskus, Audru osavald Toit ja toiduohutus Kalkulatsiooni ABC Siiri Merirand

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.